Ruby on Rails, problem me domainin

by er10n

rubyvsphpNëse ndonjë nga ju ka provuar të vizitojë adresën e Ruby on Rails, në orët e fundit, do kishte vënë re pamjen klasike për domain-et e skaduar.

rubyonrails-screenshot-eklipsi

Pas pakënaqesisë së krijuar filimisht dhe pas disa kërkimesh zbulova falë një mesazhi të David Heinemeier Hansson, krijuesit të Ruby on Rails (( krijuesi i [Ruby on Rails web development framework])) , që rregjistruesi i tyre i domaineve nuk e kishte rinovuar në mënyrë korrekte domain-in.

Shumë i ndryshëm lajmi, i pa vërtetuar, dhënë nga TechChrunch mbi situatën në fjalë, supozohej të ishte veprim i një cracker-i. Skadimi i domain-it ishte 19 Prilli, dhe shpresohet që shume shpejt adresa të rikthehet online për të gjithë përdoruesit.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: