Robotet

by er10n

Robotet

Robotet

The Big Picture kohët e fundit postoi një nga foto galeritë fantastike të saj të titulluar Robotët, pjesa e III, një nga pjesët e serisë së galerive fotografike mbi, eksplorimin e zhvillimeve të fundit teknike në botën e robotëve!

Galeria në fjalë mbulon një hapësirë të madhe – nga Robotët intrigantë tek ata të frikshmit tek të pabesueshmit dhe deri tek modernët – i përfshin të gjitha!

Mos harroni të vizitoni dhe galeritë e mëparshme, janë gjithashtu interesante.

{ 1 comment… read it below or add one }

rea April 26, 2010 at 4:18 pm

kot fare per robotet te kishte ca informacion

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: