Rendesia e gjerave te vogla – [TEDxDubai 2011]

by Einar

Post image for Rendesia e gjerave te vogla – [TEDxDubai 2011]

Titujt kryesore të TEDxDubai 2011 paraqesin, ndërmjet imazheve satelitore, një vitrinë të rritjes marramendëse të Dubait gjatë 10 viteve të fundit. Ky prezantim tenton të veprojë si një prolog për një eveniment që kërkon të festojë “të voglën” në një vend si Dubai, i njohur kryesisht për teprimin dhe ekstravagancën.

Një video fantastike, nuk mbetet gjë tjetër vetëm të presim të shikojme nëse dhe prezantimet/idetë e 2011 do jenë po aq interesante.

Këtu mund të kontrolloni (pasi akoma nuk janë publikuar), nëse jeni të interesuar, për fjalimet e mbajtura më 22/10/2011.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: