Pse duhet respektuar kenga S.M.B.U e The Prodigy!

by er10n

Pasi të shikoni videon e mësipërme do kuptoni se sa punë dhe talent qëndron pas kësaj kënge.

Me anë të një programi muzikor të quajtur Ableton Jim Pavloff ka arritur të rindërtojë të gjithë këngën Smack My B*tch UpThe Prodigy dhe na tregon me detaje se sa e vështirë ka qenë puna e kryer nga Liam Howlett, gjithashtu edhe kompleksiteti që qëndron pas këtij remixi!

Në videon e mësipërme ai na tregon edhe copëzat e huazuara nga këngët e tjera të përdorura nga Liam, të cilat janë integruar tek Smack My B*tch Up.  Thjesht fantastike!

Në këtë mënyrë arrijmë të kuptojmë më mirë se në çfarë niveli ka arritur përdorimi i programeve muzikore. Po ju përdorni ndonjë program të tillë ?

{ 1 comment… read it below or add one }

Filma Shqip January 3, 2010 at 10:32 am

Fantastike

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: