Pozicionet me te parehatshme te perdorimit te laptopit

by Einar

Post image for Pozicionet me te parehatshme te perdorimit te laptopit

Të gjithë ata që përdorin laptopë apo netbooks, e dinë që janë shumë të lëvizshëm dhe gjithmonë në fund përfundojnë në pozicione të çuditshme, dhe pastaj ecin me dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit.

Ne të gjithë e dimë se mënyra më e mirë për të përdorur laptopin tonë është: “ulur në një tavolinë, me shpinën drejt dhe të mbështetur, në një poltronë ose në një karrige”

Këtu në këtë foto mund te shikoni se cilat pjese te trupit janë të prekura më shumë nga pozicionet e dobëta që marrim, kur përdorim laptopin tonë.

pozicione laptopi

Pozicione Laptopi

burimi: Core77

{ 1 comment… read it below or add one }

movie downloads August 18, 2011 at 5:03 pm

me cpo shoh ne foto me mire qenka mos me e perdore fare :)!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: