Planeti Tokë – dokumentar

by Einar

Post image for Planeti Tokë – dokumentar

Disa ditë pas publikimit të fotove/videos së planetit tokë në erresirë nga NASA, në përvjetorin e 40-të të fotografisë së famshme “Blue Marble” të Tokës marrë nga hapësira, Planetary Collective paraqet një film të shkurtër dokumentar dhe ndryshimet në jetën e astronautëve të cilët kanë parë Tokën nga jashtë, shpjeguar si efekti Vështrim.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: