Perdorni Google per te shkarkuar falas

by er10n

googlelogoGoogle nuk eshte nje vetem nje motorr i thjeshte kerkimi !
Egzistojne shume menyra per te gjetur ate gje qe deshironi, ne kete rast do ju tregoj nje menyre te thjeshte per te shkarkuar: kenge falas , filma , e-book , pikerisht nga google.

Kete menyre kam kohe qe e provoj per te gjetur ato gjera qe me pelqejne, eshte akoma funksionale dhe kam gjetur shume gjera qe kam kerkuar. 🙂

(psh mp3) Ne dritaren kryesore te google, duhet te kerkoni ne menyren e shpjeguar me poshte:

“parent directory” radiohead -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

do vini re nje numer te konsiderueshem rezultatesh , ne kerkimin qe bera une mesiper , per grupin radiohead , nuk u desh shume kohe ishte pikerisht linku i pare i cili me ofronte kenget e ketij grupi per ti shkarkuar falas.

Gjithashtu mund te provoni ne te njejten menyre edhe per:

“parent directory” /appz/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

“parent directory” DVDRip -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

“parent directory” Xvid -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

“parent directory” Gamez -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

“parent directory” Emri i kengetarit ose albumi -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

Kjo menyre kerkon durim, dhe deshire per te eksperimentuar me google, pas disa provash mesohesh dhe arrin te gjesh ate gje qe kerkon, ju keshilloj ta provoni…

Keni menyre tjeter ? Na tregoni menyrat tuaja te kerkimit ne Google….

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: