Open Signal Maps, shikoni rrjetet pa fjalekalime

by Einar

Post image for Open Signal Maps, shikoni rrjetet pa fjalekalime

Open Signal Maps përdor celularët smartphone si testues, duke seleksionuar vendndodhjen e antenave të celulareve dhe fuqinë e tyre.

Ky shërbim paraqet informacionin sipër një harte të Google në dy mënyra të ndryshme, duke treguar antenat e celulareve dhe hartën e mbulimit me sinjal.

Gjithashtu ka plane për ti dhënë mundësinë përdoruesve të krahasojnë shpejtësinë e rrjeteve të ndryshme dhe kjo është diçka me vlerë.

Në Shqiperi, siç vihet re në imazhin postuar më poshtë, nëse kërkon shfaqen disa rrjete të hapura, në vecanti në Durrës. Të shpresojmë që këto linja të hapura do shtohen akoma më shumë dhe përdoruesit e smartphone-ve në Shqipëri të shtohen gjithashtu. 🙂

Open signal map Albania

Open signal map Albania

Provoni këtu sa rrjete të hapura keni afër jush!

{ 2 comments… read them below or add one }

Indrit Maraku February 15, 2011 at 1:14 am

Me rrjete te hapura nenkuptohen ato WiFi? Nese eshte keshtu, do te me kishte ndihmuar shume veren e kaluar ne Spanje ku levizja me celularin ne dore me shprese te kapja ndonje sinjal. :))

Reply

Einar February 15, 2011 at 1:24 am

Po, behet fjale per ato WiFi…

Po shikoja qe ne Shqiperi dilnin disa rrjete “sweden3g” :S jep edhe koordinatat, hajde merre vesh 😛

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: