Open Office me nje mouse te ri!

by er10n

openoffice-mouse

OpenOffice mouse

Komuniteti open source i OpenOffice.org ka ndërtuar mouse e vet. Ai ka 18 butona. Me sa duket nuk është një shaka.

Mouse “OOMouse” i OpenOffice, është një nga të parët mouse i kompjuterave i cili inkorporon një joystick analog dhe i pari i cili të jep mundësinë e përdorimit të këtij joystick-u si tastierë. Në të tre modet e joystick-si-tastierë, përdoruesi mund të ju caktojë deri në gjashtëmbëdhjetë kombinime të ndryshme për joystick-un, opsion i cili të ofron një lehtësi në lëvizje në dokumentet të cilët ju po modifikoni.

(via.. OpenOfficeMouse)

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: