Objekte te famshme nga filmat klasike

by Einar

Objekte te famshme nga filmat klasike

Të gjithë besoj keni lozur më parë lojën e filmave! Një lojë e thjeshtë. Mbaj mend që këtë lojë e luanim në shkollë të mesme në orar mësimi 😛 Vendosen gërmat e plota të filmit në një letër dhe personi me të cilin po luani duhet të gjejë per çfarë filmi bëhet fjalë.

Kjo faqe e re na ofron pikërisht këtë, duke na dhënë dhe një ndihmë të vogël “Një objekt i cili identifikohet me filmin që duhet të gjejmë!” Na jepet objekti, kutizat, dhe mundesia për të gabuar deri në 3 herë (fillimisht, mundësitë/jetët shtohen në bazë të zotësisë), për të vendosur gërmat që mungojnë.

Kujdes nga vartesia

Kujdes nga vartesia

Përfundimi? Ide shumë e thjeshtë dhe e ekzekutuar shumë mirë!

Luani këtu: Objekte te famshme nga filma klasike

Kujdes, pasi kjo lojë mund të krijojë vartësi! 😀

{ 5 comments… read them below or add one }

mbreti3gut March 10, 2011 at 5:26 pm

Lere ore se gjithe javen ka qe kohen e lire ne zyre e humbi me kete loje

Reply

Einar March 10, 2011 at 5:30 pm

hahaha Shume fiksuese ne fakt edhe une u be nja 1 jave qe po e loz çdo dite :D! E kane bere me te vertet bukur…

Reply

Valmir March 10, 2011 at 6:32 pm

Shum interesante si loje po dreqin luajta 10 loje dhe te gjitha i humba :S

Reply

Einar March 10, 2011 at 9:58 pm

Me sa duket nuk i ke pare shumicen e filmave 😛 Kerkoju titujt ne google ose tek imdb dhe fillo shikoji avash avash pasi qenkan dhe te bukur… Ne kete menyre gjen filma qe duhen pare!

Reply

Familja March 14, 2011 at 12:01 am

Shume e bukur megjithse nuk e kuptoj anglishten gjeta disa filma shume interesante do ishte mire ta bene dhe ndonje ne shqipe nje gje te tille 😀

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: