Ndaloni “Restart Now” ne Windows Xp

by Denisi

Shpesh here kur akoma perdorja Windows (tani jam mese i kenaqur me Ubuntu) nje dritare e vogel me bezdiste here pas here, behej fjale per axhiornimet automatike te Windows Xp

Kjo gje me ndodhte shpesh here dhe mendova te kerkoja ne internet si ta evitoja. Perfundimisht si shume gjera te tilla te bezdishme qe ne windows nuk jane te pakta edhe kjo kishte menyren si te evitohej.

Nese shikoni tek TaskManager do shikoni edhe nje proçes me emrin “wuauclt.exe”. Mund ta ndaloni shume lehte kete proçes, por serish pas disa minutash dritarja do rishfaqet, me poshte me ane te nje komande do keni te mundur ta ndaloni perfundimisht:

Start>Run>cmd> shkruani sc stop wuauserv dhe shtypni enter

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: