Muzike miks

by er10n

Post image for Muzike miks

1) Uproot Andy – Diesel Umusic Radio

Këtu keni një miks 1 orë të gjatë, bërë nga Andy Gillis për radion londineze Diesel U: Music Radio. Soca, Dancehall, Merengue, Bullerengue, Coupe Decale, Zouglou, Funana, Punta, Dubstep, janë rrymat përbërëse të këtij miksi!

Playlist | Shkarko

2) Rico Uno & Erik Devereux – Swag Surfing Mix

Rico Uno dhe Erik Devereux kanë bërë një miks për një festë Re-Up që u zhvillua në Vancouver. Rrymat e këtij miksi kalojnë nga new school, club, rap dhe dancehall.

Playlist | Shkarko

3) Outras Terras Mixtape

Një prodhim 100% nga Maga Bo, me ndihmën e Jahdan Blakkamoore (Brooklyn), BNegão (Rio de Janeiro), Ghislain Poirier (Montreal), Filastine (Barcelona), Pacheko (Caracas), Fletcher (Cape Town), Dr. Das (London), Matona (Zanzibar), Abena Koomson (NYC), Teba (Cape Town), Xuman (Dakar), Speed Freaks (Rio de Janeiro)

Playlist | Shkarko

4) Chris Macro – King Tubby vs. Wu-Tang Clan – Macro Dubplates vol. 1 & 2

Chris Macro është shumë i zoti në krijimin e muzikës së bazuar në electronic, duke ndërthurur reggae, drum & bass apo hip-hop! të gjithë i njohim Wu-Tang Clan të cilët do i gjejmë në vol. 1! Ndërsa në vol 2 gjejmë ritmin e Shawn Carter me zërin e Robert Nesta Marley,

Shkarko

5) Kid Cudi: A Kid Named Cudi

A Kid Named Cudi është një miks i bërë nga raperi Kid Cudi nga Cleveland, lëshuar nga kompania New York-eze 10.Deep më 17 korrik, 2008!

Shkarko

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: