Multitouch e vjetra! Gesture computing e ardhmja?

by Einar

Post image for Multitouch e vjetra! Gesture computing e ardhmja?

Të gjithë e kemi parë filmin Minority Report dhe pse jo kemi mbetur të mahnitur nga skenat ku aktori kryesor Tom Cruise lëvizte në ekranet kompjuterike me një lehtësi të pa imagjinuar, me një të ashtuquajtur “Gesture Computing”. Jemi mësuar tashmë me multitouch por jo me këtë të re që po prezanton MIT, që më parë kemi parë vetëm në filma.

“Multitouch” është e vjetra dhe “Gesture Computing” do jetë e ardhmja?

(via: MIT)

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: