Motorr makine

by Einar

Post image for Motorr makine

11 muaj, 3000 fotografi dhe shumë kafe. Kaq kohë i është dashur krijuesit të videos të çmontojë dhe montojë sërish këtë motorr makine, të cilin e ka blerë në eBay për të zëvendësuar motorrin e vjetër të makinës së tij.

Fotografitë fillimisht janë dashur për të mbajtur mend rendin e çmontimit, por më vone autori ka menduar ti transformojë ato në video. Projekt i lezetshëm (sidomos për të apasionuarit).

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: