Model interaktiv virtual anatomik

by Einar

Post image for Model interaktiv virtual anatomik

Shkencëtarët në Universitetin Gifu të Japonisë janë duke zhvilluar një model interaktiv virtual anatomik duke përdorur projektim harte dhe sensorë për të ofruar një vështrim të paparë më parë të trupit të njeriut – një evolucion në mjekësi që me siguri do jetë i mirëpritur nga studentët e rinj.

Gjithashtu ju këshilloj të shikoni këtë dokumentar të BBC ku shpjegohet e kaluara shkencore e Anatomisë Njerëzore deri në kohët moderne. E gjitha fillon me Galen dhe dëshirën e tij për të shpëtuar jetën e gladiatorëve në romën antike, tek Leonardo Da Vinci në kohën e rilindjes…

via

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: