Megaupload, shkarko si premium, nje truk tjeter

by Einar

Logo e Megaupload

Ky është një truk i cili ju lejon të shkarkoni nga Megaupload pa pasur nevojë të prisni, gjithashtu Skipscreen bën pak a shumë të njëjtën gjë, por nëse nuk dëshironi të prisni për të shkarkuar në Megaupload apo nuk keni dëshirë të instaloni plugin-in skipscreen atëherë mund të përdorni trukun e shpjeguar më poshtë.( i testuar dhe funksionon 😉 )

Që ky truk të funksionoje duhet të keni në përdorim browserin FirefoxMozilla-s.

1. Vizitoni faqen e Megaupload me linkun që dëshironi të shkarkoni.

2. Vendosni fjalët/kodin që ju kërkohet për të kaluar procesin captcha si zakonisht.

3. Tani, pasi koha e pritjes ka filluar të kalojë, duhet të shkoni tek opsionet e firefox View –> Page Style –> No Style.

Pasi të selektoni opsionin No Style, faqja do duket si në imazhin e vënë më poshtë, do vini re edhe linkun ku thotë Regular Download, klikoni mbi të dhe shkarkimi do fillojë.

faqja e megaupload me opsionin No Style

Nëse dini ndonjë truk tjetër mund te shkruani te komentet, na tregoni edhe ne.

{ 2 comments… read them below or add one }

Rubin November 6, 2009 at 2:47 am

Tek mua nuk ka filluar akoma, po pres sekondat

Reply

Familja March 22, 2011 at 2:04 am

Kane kohe qe e kane hequr ate opsione 😀

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: