Marketing i dobet ! Cfare eshte ?

by Denisi

lek-dveNese deshironi qe te zhvilloni nje marketing te sakte dhe frytdhenes, ju duhet te dini se si te evitoni mashtrimet, dhe se si te zbuloni personat te cilet po tentojne te ju mashtrojne dhe tju bejne te humbisni kohe te çmuar.

Duhet gjithashtu te jeni te afte te kuptoni pse do jene te demshme per ju, apo te rrezikshme gjithashtu.

Keshilla marketingu te keqija ka gjithandej!
Ndonjehere jepen si pasoje e injorances se keshilluesit dhe mungeses se eksperiences, ndonjehere jepen pasi dikush interpreton statistikat ne menyre te gabuar,

dhe me se shumti ndodh pasi dikush tjeter ka diçka per te fituar nese ju i degjoni!


Marketing i dobet eshte çfaredolloj strategjie qe ose ju demton drejtperdrejt, ose e nuk i sjell asgje pozitive biznesit tuaj ne kohen e gjate (Long term).

Ju jeni ne Biznes per te bere para. Marketingu i cili nuk justifikon veten duke e bere me efiçente per ju mundesine per te bere para, eshte Marketing i dobet.

Disa strategji thjesht jane budallallek nese ju i perdorni ne menyren e gabuar.

Disa nga ato thjesht ju humbasin kohen tuaj duke ju dhene nje pershtypje pozitive, sikur po funksionojne, nderkohe qe nuk eshte e vertete, aspak. Te tjera do ju kushtojne te ardhura pa kthim (ose kthim jo fitimprures), ose me keq akoma, do demtojne biznesin tuaj. Disa taktika, munden, ne fakt, te fundosin biznesin tuaj dhe endrrat per te ngritur diçka ne kembe do kthehen ne pluhur.

Nje shembull klasik Marketing i dobet, per mendimin tone eshte ky i sinjalizuar me poshte, (ne kete menyre biznesi juaj nuk do kete sukses ne long term). shikoni fotot:

marketing-i-dobet-per-biznes

marketing-i-dobet-per-biznes2

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: