Malet Shkembore Kanadeze

by Einar

Post image for Malet Shkembore Kanadeze

Realizimi i këtij filmi të shkurtër i ka marrë krijuesit, Preston Kanak, një javë të tërë. Filmimet janë bërë në vende të ndryshme përmes Alberta dhe British Columbia.

Kanadaja përveç sistemit shëndetësor dhe popullsisë së qetë (krahasuar me fqinjët 😛 ) ofron dhe këto mrekulli të natyrës.

Muzika, Sigur Rós – Glósóli, ndihmon gjithashtu për të krijuar atë ambientin e duhur për të shijuar videon.

Në pritje të videove të tilla bërë në Shqipëri, besoj nuk jemi pas pasi natyra jonë ofron peisazhe ndoshta akoma më të bukura, kënaqemi me bukuritë e botës.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: