Luani lojrat edhe nese nuk keni karte grafike te mire

by er10n

3danalyze-eklipsi-logo3D-Analyze është një program i cili emulon kartat grafike. Pra është shumë i nevojshëm për të luajtur lojrat e fundit të cilat karta grafike e kompjuterit tuaj nuk jua lejon. Ai krijon një hapësirë virtuale, në këtë mënyrë merr nga RAM, atë hapësirë që i nevojitet.

3D-Analyze është një emulator i cili emulon të gjitha opsionet e një karte grafike 3d. Nëse lojrat të cilat i keni instaluar pësojnë crash herë pas here për shkak të kartës grafike, mos u merakosni 3D Analyze do e lejoje funksionimin e tyre në mënyrë normale. Bëni run 3danalyze, selektoni file-n exe të lojës, selektoni disa nga opsionet të cilët dëshironi të emuloni, dhe tani loja do vazhdojë të funksionojë pa asnjë problem.3d-analyze_2

Shkarkoni programin: 3D-Analyze

eklipsi-emulator-karte-grafike

{ 2 comments… read them below or add one }

valmire August 24, 2009 at 5:01 pm

jeni mat mirt

Reply

klerti January 15, 2010 at 7:02 pm

pershendetje hej po si shkarkohet ky programi me ndihmon dot ?? se spo e kuptoj !!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: