Logohuni ne sherbime te ndryshme me fytyren dhe zerin tuaj

by Einar

Post image for Logohuni ne sherbime te ndryshme me fytyren dhe zerin tuaj

Teknologji e cila po zhvillohet nga “Universiteti i Manchesterit” si pjesë e një projekti Europian.

Qëllimi i saj është të rritë sa më shumë sigurinë e telefonit tuaj, duke kërkuar sëbashku, imazhin e fytyrës dhe zërin tuaj që të ju identifikojë. Në këtë mënyrë do të keni të mundur të logoheni në shërbimet tuaja të preferuara!

Në videon e mësipërme shikojmë që janë marrë si shembull shërbime bazilare të momentit në internet si Twitter, Facebook apo Gmail!

{ 1 comment… read it below or add one }

Rubin November 16, 2010 at 7:00 pm

Pune me mend

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: