Liste me Wallpapers per Ubuntu!

by Denisi

Për të gjithë adhuruesit e Ubuntu-s kemi mbledhur disa sfonde interesante! Pamja në default e Ubuntu pas pak kohe kthehet në monotone! Nëse ju pëlqen ndonjë Wallpaper nga lista e postuar, mund ta shkarkoni dhe ta përdorni. Kam zgjedhur ato që më pëlqyen më shumë
{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: