Krijuesi i 4chan do flase tek TED

by Einar

Christopher "moot" Poole

Christopher “moot” Poole, krijuesi i forumit online 4chan, më 11 shkurt 2010 do flasë tek konferenca e TED, mbledhja e elitës së mendimtarëve.

Fjalimet transmetohen nga TED në formë videosh të cilat kanë një popullaritet të madh në Internet. Rangu i personave të cilët flasin në këtë konference kalojnë nga Bill Gates tek Tim Barners-Lee

Poole rrallëherë është shfaqur në publik, dhe e ka mbajtur identitetin e tij sekret për vite të tëra pasi krijoi 4chan në moshën 15-vjeçare në 2003. 4chan ka famë për anëtarët e tij të devotshëm, të cilët herë pas here krijojnë sulme në faqe të ndryshme “më 6 janar 2010 ishte sulmi i fundit i bërë ndaj YouTube”, individë dhe në veçanti Kishën e Scientology!

Tema për të cilën do flasë Poole, është Provokacioni në Internet!

Pa dyshim që video e fjalimit të Poole do jetë një hit 🙂

Edit: Christopher “moot” Poole nga një konkurs i revistës Wired ka fituar edhe çmimin, Sexy Geek 2009
Ps: Felicia Day në vënd të 4 🙁

{ 1 comment… read it below or add one }

kaltrina January 9, 2010 at 4:00 pm

pom pelqen valla e mire shpresoj qe ka me kalu mire

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: