Konvertoni Video nga Youtube ne Mp3

by er10n

mp3-da-youtube-eklipsi

Sa herë keni shikuar videot tuaja të preferuara në Youtube dhe keni dëshiruar ti shkarkoni në kompjuter si këngë Mp3 ? Ky addon i Firefoxit shton një link “Convert and Download as MP3” afër videos së Youtube. Duke klikuar mbi këtë link ju do dërgoheni tek një faqe ku mund të shkarkoni versionin në Mp3. Duhet të tregoni një cikë durim pasi konvertimi kërkon pak kohe.

youtube_to_mp3_eklipsi

Do vini re që për shkarkimin e këtij addon-i ju kërkohet të bëni login! Kjo pasi ky addon është akoma në eksperimentim nga Vetë Firefoxi dhe këtu shpjegohet edhe arsyeja pse kërkohet logini.

Mund të përdorni këto të dhëna për tu loguar:

Username: [email protected]
Password: qpqpqpqp

downloadaddonin mund ta shkarkoni këtu

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: