Konvertoni Pdf ne Word

by Denisi

adobe_pdf_logoFilet PDF jane te thjeshta per tu pare dhe per tu lexuar, sidoqofte jane te veshtira per tu edituar (edhe nese keni nje editor). Ketu vjen ne ndihme nje program I quajtur Some PDF. Me kete program (punon ne windows XP/Vista) ju do jeni ne gjendje qe cfaredo artikulli ne PDF ta editoni pa problem, dhe ta konvertoni ne formatin Word.

Ja se si:

Hapi i pare: Fillimisht hapni programin Some PDF dhe nje dritare e ngjashme do ju shfaqet

pdf-img-1eklipsi

Hapi I dyte: Pastaj duhet te shkoni te opsioni File dhe te klikoni Open File.

pdf-img-2eklipsi

Hapi I trete: pasi dokumenti eshte hapur ne Some PDF duhet te zbrisni te pjesa qe deshironi te konvertoni dhe klikoni mbi te.
pdf-img-3eklipsi

Hapi I katert: Zbrisni poshte fare dhe klikoni tek butoni Start Convert qe te filloni konvertimin.

pdf-img-4eklipsi
Hapi i peste: Tani ju duhet vetem te prisni derisa Some PDF te kete konvertuar file-n ne formatin Word.

pdf-img-5eklipsi

Krahasimi:
Ketu keni imazhin para se te konvertohej:

pdf-img-7eklipsi

Ketu eshte pasi eshte konvertuar ne formatin Word:

pdf-img-6eklipsi

Perfundimi:
Per pjesen me te madhe filet e konvertuara jane te pranueshme ne kontekstin e permbajtjes se file-t (Imazhet, Teksti, etj…). Ndoshta mund te vini re ndonje ndryshim ne permasat dhe llojin e Fontit pas konvertimit. Ne Some PDF mund te ndryshoni edhe opsionet , psh nese deshironi te mbani ose te evitoni konvertimin e imazheve.

Megjithate mendoj se eshte e pranueshme dicka e tille pasi ajo qe kerkohet pak a shume eshte konvertimi ne nje format ndryshe i cili mund te editohet lehte.

downloadShkarko Some PDF

Keni ndonje menyre tjeter me praktike ? Ndajeni me ne, komentoni….

{ 3 comments… read them below or add one }

avdiu March 14, 2009 at 5:36 pm

Ju pershendes dhe uroi gjdo te mire

Reply

poli123 April 20, 2012 at 10:29 pm

e shkarkova kete program mirepo nuk po e konverton dokumentin ne pdf format qe e kam,ku qendron problemi>

Reply

Einar April 23, 2012 at 5:29 pm

Ku qendron problemi? Ne cilin hap ke ngecur?

Pdf eshte e mbrojtur? (duhet hequr mbrojtja para se te besh konvertimin ndoshta…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: