Konverto kenget ne cdo lloj formati

by Einar

Keni patur ndonjëherë probleme pasi këngët tuaja janë në një format i cili nuk pranohet nga mp3 playeri juaj.. apo nuk lexohet nga programi me të cilin ju dëgjoni këngët në kompjuterin tuaj? Këtu na vjen në ndihmë XRECODE, një program i aftë të konvertojë gati çdo format muzikor në një tjetër sipas dëshirës.

Në kohën që instaloni këtë program, ju ofrohet një opsion shumë i nevojshëm i cili shtohet në menu (kur klikoni mbi të me të djathtë) që të konvertoni shumë lehtë file-t audio.

addtosendto

Këtu kemi marrë si shembull konvertimin e file-t AACMp3, thjesht klikoni me të djathtën mbi file-n AAC dhe zbrisni tek “Send To”, pastaj tek XRECODE për të hapur file-n.
choose

Zgjidhni Mp3, pastaj klikoni tek butoni Settings.

app

Tani zgjidhni “bit-rate” tuaj të preferuar për file-n, pastaj OK.

mp3settings

Kjo ju kthen pas tek pamja fillestare për të klikuar Start dhe të filloni konvertimin.

process

Nëse keni një Procesor CPU dual-core (ose më te mirë), mund të bëni disa procese njëkohësisht, pra shumë këngë njëherësh. Në shembullin e dhënë do vini re që ishte i mundur konvertimi i 7 file-ve AAC në Mp3 njëkohësisht, brenda një minute e gjysmë.

multiplefiles

Këtu mund të shikoni një listë të të gjitha mundësive të konvertimit, lista e plotë ndodhet në adresën e programit.

M4AWMA, M4AOGG, M4AWAV, M4AFLAC, M4AAPE, M4AAAC

FLACMP3, FLACWMA, FLACOGG, FLACWAV, FLACAPE, FLACAAC

RealAudio (ra,rm) në WMA, RealAudio (ra,rm) në OGG, RealAudio (ra,rm) në WAV

OGGMP3, OGGWMA, OGGWAV, OGGFLAC, OGGAPE, OGGAAC

XRECODE ofron një sasi të madhe mundësish dhe të gjitha konvertimet bëhen me shpejtësi të madhe dhe cilësi të mirë gjithashtu. Një gjë tjetër që mund të bëni është të hapni një file video dhe të konvertoni audion në çdo format të lejuar nga programi.

Gjeja kryesore rreth këtij programi është fakti që është falas (Free), dhe ofron pak a shume të gjitha mundësitë e konvertimit të audios.

xrecodelogo

downloadShkarkoni XRECODE per Windows.

{ 1 comment… read it below or add one }

Proletari April 7, 2009 at 12:06 am

i kendshem siti juaj

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: