Kaspersky 2009 falas per 100 dite

by Einar

2009_kis_big3KUJDES! Kjo është një oferte 100-ditore për të aktivizuar Kaspersky Internet Security 2009! Momenti i mbylljes së ofertës nuk dihet akoma prandaj NXITONI të merrni license KEY (( kodin e aktivizimit)) para se të jetë tepër vonë (oferta mund të mbarojë nga momenti në moment)!

Hapa më të detajuar për të marrë KEY tuaj i keni të shpjeguara në pjesën e mëposhtme të postimit.

Instruksionet për të marrë një KEY 100-ditor falas për KIS2009:

1. Vizitoni këtë adresë këtu dhe vendosni të dhënat personale ((personalisht vendosa disa të dhëna prove, pasi fillimisht isha skeptik, megjithatë funksionoi 🙂 )) dhe klikoni “Submit”.

plotesimi-i-formularit-eklipsi

2. Në këtë hap do ju kërkohet të vendosni disa fjalë të cilat janë të nevojshme ((kod identifikimi që deshirojnë ata të faqes së ofertës)), që përmbahen në Computer Shopper Magazine ((Reviste kompjuterike Angleze)).

3. Mos u shqetësoni, ju nuk keni nevojë të jeni një blerës i kësaj reviste. Këtu do ju jepen disa sugjerime të cilat duhet të vendosen për të marrë KEY që ju nevojitet 🙂 .

Nëse ju shfaqet njëra nga fjalitë e mëposhtme (nëse jo bëni refresh faqen derisa të gjeni një nga kombinimet e listës së mëposhtme) atëherë mund të vendosni fjalën e sugjeruar, dhe një email do ju dërgohet i cili përmban Kodin e Aktivizimit.

 • Ky është imazhi që mund të shfaqet pasi plotesoni formularin
 • kombinim-qe-nuk-e-kemi-eklipsi

 • Bëni refresh faqes derisa të shfaqet një kombinim i duhur që ne kemi sugjeruar mëposhtë, si në imazhin e dhënë.
 • kombinimi-i-duhur-eklipsi

 • Please enter the first word of the first step key – Vendosni: GO
 • Please enter the first word of the third step key – Vendosni: THE
 • Please enter the third word of fifth step key – Vendosni: JOB
 • Please enter the fifth word of the third step key – Vendosni: YOU
 • Please enter the third word of the second step key – Vendosni: PERSONAL
 • Please enter the fifth word of the sixth step key – Vendosni: ACCOUNT
 • Please enter the first word of the fourth step key – Vendosni: YOU
 • Please enter the fourth word of the fifth step key – Vendosni: IS
 • Please enter the third word of the third step key – Vendosni: SCREEN

 • Ky është rezultati i të gjithë proçedurës së ndjekur hap pas hapi shpjeguar mësipër, testuar nga ne, kjo do jetë forma e email-it që do ju dërgohet.

  Dear Eklipsi lali,
  Thank you for registering your copy of Kaspersky Internet Security 2009.
  Your activation code is:
  DR42T-SW5UH-XZJDS-PNNSC
  Registered to: eklipsi lali


  Nëse ky postim ishte i nevojshem per ju mund te lini komentet tuaja, kjo do na shtyjë që në të ardhmen të postojme sërish oferta të tilla për ju

  { 5 comments… read them below or add one }

  GUXIM April 29, 2009 at 1:10 pm

  ME FALNI POR TEK SUMBIT NUK PO DEL AS NJE FAR IMAZHI EDHE PSE PO E BEJE REFRESH A MUND TE ME NDIHMONI ME KETE???

  Reply

  Einar April 29, 2009 at 6:40 pm

  Guximi , refreshi i faqes duhet bere pasi ti i ke dhene submit (pasi ke vendosur te dhenat) dhe te ka derguar ne faqen tjeter, ku te jepet nje fjali dhe te kerkohet te vendosesh nje fjale, nese nuk te kerkohet asnje nga kombinimet qe kemi vene ne, atehere duhet te besh aty refresh derisa te shfaqet nje kombinim qe ndodhet te posti ketu 😉

  nese e kishe fjalen per kete gje, shpresoj te mjaftoje shpjegimi i dhene. nqs e ke fjalen per ndonje hap tjeter te guides me shkruaj serish dhe do mundohem te te shpjegoj me qarte

  Reply

  Gent Thaqi May 2, 2009 at 12:06 pm

  Spam!!!

  Reply

  Einar May 2, 2009 at 12:32 pm

  Linku, tanime, me sa duket nuk funksionon !

  Nese do gjejme akoma ndonje oferte te tille do ju njoftojme.

  Komentet mbyllen.

  Genti, ajo qe ne po mundohemi te bejme eshte qe tju mundesojme dicka, nuk mendoj qe eshte Spam, thjesht oferten ata tek coverdisc e kane hequr dhe te jesh i sigurte qe e kane hequr nga fluksi i madh 😉

  Reply

  GUXIM May 5, 2009 at 5:54 pm

  Një përgjigjëje të thjeshtë. Nëse mendon se është spam mos e merr.

  Reply

  Leave a Comment

  Previous post:

  Next post: