JooJoo duket e lezetshme!

by er10n

JooJoo

JooJoo

JooJoo përdor një sistem operativ të ndërtuar nga Fusion Garage dhe koha e ndezjes është llogaritur të jetë 9 sekonda. Eshtë i shpejtë dhe sapo hapet nga HomePage dërgon përdoruesin direkt tek shërbimet që ai mund të përdorë!

Si mendoni do jetë një konkurent i vlefshëm i iPad të Apple?

Homepage: Link
Per info me te zgjeruara teknike lexoni ketu

Axhiornim: Bad Jo Jo!(nuk më kujtohet në çfarë filmi e kam dëgjuar këtë batutën :P) Me sa duket JooJoo do vonojë daljen në treg për shkak të një “problemi fabrike”, mendohet që fundi i marsit do jetë periudha në të cilën do prekë tregjet botërore!

{ 4 comments… read them below or add one }

Mandi February 23, 2010 at 4:31 pm

o Erion,
Po gjithcka shkruan eshte 9 seconda. Si mund ta dime ne a do konkurroje me iPAD e te ngjashmet 🙂
.-= Artikulli i fundit nga Mandi blog ..pict0023 =-.

Reply

er10n February 23, 2010 at 11:00 pm

Duhet vetem te ndjekesh linkun e iformacioneve me te zgjeruara, qe ndodhet ne fund te postit Mandi, dhe pastaj mund te japesh nje mendim nese eshte konkurent i mirfillte i iPAD apo jo. 🙂

Reply

Dardan February 24, 2010 at 1:07 am

Per nga ana e cmimit, besoj qe do i beje konkurenc iPad ngase iPad kushton thuajse 2 fish me shum se nje JooJoo, kurse nga ana se si punon nuk mund te jap ndonje krahasim ngase nuk kam punuar me ndonjerin prej tyre.

Mirepo ne pergjithesi besoj se iPad pavaresisht cmimit, gjithsesi do ta le mbrapa JooJoo ngase nje marketing i mir dhe nje kompani e njohur siq eshte Apple bene qe edhe produkti te kete shitje me te lart.

Reply

Einar February 24, 2010 at 1:50 am

Po lexoja komentin e dyte tek linku i Wired :), dhe me sa duket lidhja e JooJoo me CrunchPad (ish projekt i TechChrunch dhe paska akome nje çeshtje gjygjesore te paperfunduar…) qenka dhene qe ne dhjetor te 2009. Sdq nese do kushtoje me pak se iPad nuk shikoj ndonje arsye pse mos te jete konkurent. Apple vertet ka treg te gjere por ne Europe dhe ne vendet e Botes se 3 cmimi ka shume rendesi…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: