Jemi të gjithë të lidhur

by Einar

Post image for Jemi të gjithë të lidhur

Çfarë kemi të përbashkët me kafshët e egra? Çfarë ndajmë me natyrën dhe peizazhet e Tokës tonë? Organizata World Wildlife Fund na jep një vështrim të ngjashmërive që kemi me kafshët e egra që ndajmë këtë planet. Nga peisazhet, familja, zjarret shkatërruese: Jemi të gjithë të lidhur!

[via: panda.org]

{ 2 comments… read them below or add one }

MoseBesopoDeshe.Net July 29, 2012 at 1:31 am

Lol sigurisht qe jemi te lidhur pasi te gjithe nga pluhri i tokes jemi formuar, dhe te gjithe me gjak dhe mish jemi 😉

Reply

Einar July 30, 2012 at 12:28 am

pluhuri i yjeve” eshte me e sakte MoseBesopoDeshe. Une thjesht perktheva titullin e videos… 🙂

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: