Instaloni Fonte te reja ne Windows Vista & XP

by Denisi

fontsKjo guidë do ju tregojë se si të instaloni Fonte të reja në kompjuterin tuaj në Windows Xp & Vista.

Instalimi i një Fonti të ri

1. Shkarkoni Fontet që dëshironi
2.
Bëni ekstrakt file-n zip
3.
Lundroni tek

C:\Windows\Fonts


install-new-font-01-eklipsi

4. Selekto dhe sposto fontin në kartelën e fonteve

install-new-font-02-eklipsi

Tani mund të përdorni Fontet e reja në të gjitha progamet që dëshironi si: Microsoft Office, Paint, Photoshop etj.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: