Historia e internetit

by Einar

History of the Internet from Melih Bilgil on Vimeo.

Një video shumë e bukur e cila shpjegon lindjen e internetit dhe evolucionin gjer në kohët tona!

Më pëlqen dhe paraqitja e videos (shumica) animacion bardh e zi.

Ikonat e përdorura në video janë nga projekti PICOL, Pictorial Communication Language, një projekt i cili ka si funksion gjetjen e një standarti dhe reduktimi të komunikimit elektronik.

{ 1 comment… read it below or add one }

arjanita September 10, 2011 at 2:42 pm

historia e internetit

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: