Historia e botës në një minutë

by Einar

Post image for Historia e botës në një minutë

John D. Boswell, krijuesi i serisë remix Simfonia e Shkencës dhe Remixe për shpirtin vjen me një krijim të ri të tijin Historia e Botës Në Një Minutë.

Në kanalin e tij të YouTube mund të shikoni edhe remixe të tjera interesante.

Videon më lart ju këshilloj ta shikoni në ekran të plotë dhe me cilësi HD në këtë mënyrë mund ta shijoni më shumë.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: