{ 6 comments… read them below or add one }

tiranacalling June 18, 2009 at 12:30 pm

Me duket se e bera.
Flm djema.
.-= tiranacalling´s last blog ..Dhe pastaj Hollywood zbuloi shqiptaret =-.

Reply

tiranacalling June 18, 2009 at 1:00 pm

Vetem se tani del kjo ” avvisi di protezione windows” gjithmone e kuqe. Me bezdis.

Dreq windowsi.
.-= tiranacalling´s last blog ..Dhe pastaj Hollywood zbuloi shqiptaret =-.

Reply

Einar June 18, 2009 at 6:04 pm

Me sa duket Denisi, do te kete patur te c’aktivizuar me pare psh axhiornimet automatike te windows, dhe nuk e ka vene re qe lajmerimi shfaqej pastaj.

sidoqofte e vendosa ne artikull sinjalizimin, faleminderit tiranacalling 🙂

Reply

Denisi June 22, 2009 at 11:14 am

Keni shume te drejte.
Unë i heq gjithmonë te gjitha axhiornimet automatike, antiviruset etj. sepse rëndohet shume (ca është i rendë vetë 🙂 windowsi).
E përdor shumë pak Windows-in vetëm kur jam i detyruar dhe 99% te rasteve offline. Lajmërimi i windows-it me del gjithmonë dhe nuk më bën më përshtypje.

PS: Faleminderit për sinjalizimin si dhe për komentet.

Reply

genti July 5, 2009 at 8:23 pm

Pershendetje.
Ndoshta UAC eshte i besdishem por eshte aty per nje arsye sigurie..
Psh…. prinderit e mi nuk ja kane idene si ta pedorin pc qe ju kam derguar
dhe jane nen nje account pa te drejta administratori…
Eshte fale UAC qe pc eshte akoma ne funksion se po te ishte per prinderit e mi do e kishin bere gjithcka lemsh……

Reply

Einar July 5, 2009 at 9:48 pm

genti, UAC nuk vihet ne dyshim qe eshte vene per te shtuar masat mbrojtese te sistemit operativ Windows. Ketu thjesht eshte keshilluar per ata te cilet po kalojne nga sistemi Xp ne Vista, pasi ne Xp nje opsion i tille nuk egzistonte dhe nese preferojne mund ta heqin (gjithashtu nese jane te afte te kene kujdes me cfare instalojne ne kompjuterin e tyre)

Megjithate duhet thene qe egziston mundesia qe UAC te anashkalohet nga persona te cilet kane aftesi dhe njohuri me shume se ne konsumatoret e thjeshte te ketyre produkteve 🙂

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: