Google street view takon videon!

by Denisi

Kamera

Kamera

Fantastike, me sa duket filmimi është bërë nga 4 kamera në 4 drejtime të ndryshme, të cilat ndodhen brënda një sfere “flash”, në këtë mënyrë përdoruesit kanë mundësinë të lëvizin brënda ekranit të videos në drejtime të ndryshme…

Pse jo kjo mund të jetë e ardhmja e “Google Street View” një të nesërme. 🙂

(via: ImmersiveMedia)

Ps: lëvizni drejtimin e videos në ekran duke klikuar me mouse dhe zvarritur! 😀

{ 2 comments… read them below or add one }

Valmir January 11, 2010 at 3:49 pm

Shume interesante, ndoshta mund te jete me te vertete e ardhmja e Google Street.
Po ashtu edhe tek videoja ato Drag&Drop fantastike por edhe opisioni per zmadhim egzistonte! Fantastike
.-= Valmir´s last blog ..Shqipfolës apo Shqiptar? =-.

Reply

Rubin January 27, 2010 at 6:32 pm

Shume interesante!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: