Google ofron Google+! Tentativa e re e tij ne “Social”

by Einar

Post image for Google ofron Google+! Tentativa e re e tij ne “Social”

Google me një deklaratë zyrtare ka dhënë lajmin për krijimin e fundit të tij, Google+. Lajmi është dhënë tek GoogleBlog.Blogspot.com.

Kjo është tentativa e fundit e tyre për të qënë pjesëmarrës aktivë në “Rrjetin Social”, fenomeni i viteve të fundit, i cili dominohet nga Facebook. Duhet pranuar ama fakti që konkurenca ka të mirën e saj, na sjell produkte të reja dhe shtyn para në nivele të reja zhvillimin e teknologjisë. Të shikojmë se çfarë impakti do ketë Google+ kundrejt rivalit kryesor, Facebook.

Nëse dëshironi ti hidhni një sy Google+ vizitoni këtë link për të parë një demo.

Për të lexuar diçka më të detajuar mund të lexoni artikullin e Wired mbi projektin në fjalë.

Për të provuar Google+ mund të vendosni emailin tuaj në listën e pritjes këtu.

{ 2 comments… read them below or add one }

mbreti3gut June 28, 2011 at 11:45 pm

Mendoj qe eshte momenti i duhur qe Google ta lancon kete produkt, me gjithe tentim-deshtimet e meparshme me Buzz, Google Me apo ku ta di une. Pikerisht tani qe perflitet per lekundje te Facebook, G duhet te perdore strategji te mencur qe fuqishem te futet ne treg dhe te behet pak me social.

Reply

Einar June 29, 2011 at 6:38 pm

Shume dakort! Te shpresojme ama qe do hape dyert per te gjithe se shpejti. Nese ndjek te njejten strategji si me Google Wave do deshtoje serish… :S

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: