Google me design te ri!

by Denisi

Google i Ri

Google i Ri

Pas MSN tani me sa duket e ka radhën Google! Sot po ju sjellim disa screenshot të bëra nga një përdorues i twitterit, të ndërfaqes së re të Google.

Ndryshe nga design e mëparshme të Google, ky është i veçantë pasi përfshin ikona me ngjyra të ndryshme, diçka që vështirë pritet të shikosh në faqen e kërkimit të Google!

Pamja e re e kerkimit

Pamja e re e kerkimit

Google Axhiornime ne Kohe Reale

Google Axhiornime ne Kohe Reale

Google Diskutime

Google Diskutime

Designi i ri i Google nuk është akoma i disponueshëm për të gjithë ndaj mund ta shikoni ose jo nga kompjuteri juaj. Të gjitha imazhet e vendosura këtu janë bërë nga Jeremy Zilar (@silencematters)

{ 2 comments… read them below or add one }

Granit April 8, 2010 at 6:08 pm

Ka muaj qe eshte ky dizajn eshte vene ne dispozicion per te gjithe, madje duke shtuar ne url bar nje kod vendosej edhe tek ti mirpo ky kod sot sme funksionoi (http://www.zeriyt.com/albwebmaster-lounge/google-ridizenjon-makinen-e-vet-te-kerkimit-t60920.0.html)

Reply

Filma Shqip May 3, 2010 at 12:35 am

Me ne fund google u kujtua te ridizenjoje logon sepse ajo logo e vjeteruar me pixela te medhenj nuk po dukej shume e denje per nje kompani si google duke marre parasysh se ekranet e kompjuterave kane avancuar shume
.-= Artikulli i fundit nga Filma Shqip blog ..Dizenjo dhe Arredo Shtepine tende me Autodesk Homestyler =-.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: