Google blen AdMob

by Einar

Google

Google

Google sot ka lajmëruar firmosjen e një marrëveshje për të blerë AdMob, provider teknologjie i reklamave për celularët, për 750 milionë $ në aksione. Kjo blerje do zgjerojë eksperiencën dhe teknologjinë e Google në sektorin e reklamave tek celularët, duke dhënë publikuesve të saj më shumë mundësi zgjedhjeje në këtë sektor te ri, i cili është në rritje e sipër.

(via… Google)

Update: Këtu mund të shikoni dhe të krijoni një ide për investimin që ka bërë Google duke blerë AdMob, shikoni imazhet.
(via… Google)

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: