Gmail ? Personalizojeni sipas ngjyrave qe deshironi

by er10n

Gmail me ngjyrat qe ju pelqen:

Tani keni te mundur te vendosni ngjyrat qe deshironi ne Gmail pra ta zbukuroni ose shemtoni sipas gustove :D.

Shkoni tek:

Gmail -> Settings -> Themes dhe klikoni “Choose your own colors”

. Kjo do ju hape nje dritare te re ku do keni te mundur te konfiguroni faqen me axhiornim te menjehershem. Klikoni Save dhe mbylleni , tani Gmail do ju shfaqet me ngjyrat e zgjedhura.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: