Gmail bllokohet, google demshperblen

by Denisi

gmail-logo-google
Gmail u bllokua per rreth dy ore te merkuren me dt 2/24/2009, duke bllokuar aktivitetin e miliona perdoruesve te thjeshte por dhe firmave dhe zyrave me prestigjoze te cilet nuk mund te hapnin posten e tyre.
Pse ndodhi?
E shpjegoje stafi zyrtar i google ne Blogun zyrtar . Eshte e gjitha e vertete ishte nje gabim banal ne programimin e sherbimeve shtese si ai qe lejon kontrrollin e file-ve ne upload per bashkangjitje ne e-mail. Vatra ishte ne Europe dhe pati nje perhapje te menjehershme duke bllokuar shume persona qe bazojne aktivitetin e tyre ne e-mail. Google mund te shperblej perdoruesit premium (antaret premium paguajne 50$ ne vit) me gati 40 cent. kush eshte antar premium mund te kontaktoje google dhe te marre 15 dite falas si demshperblim.

{ 2 comments… read them below or add one }

eri February 27, 2009 at 4:25 am

Me duket një dëmshpërblim pak banal për një superfuqi si google vërtet nuk jep njeri lek por te paktën te jepte një muaj te plote jo 15 dite. Qesharake te paktën për firmat dhe agjensit serioze se për ne njerëzit e thjeshte se çan kokën njeri.

Reply

denny February 27, 2009 at 4:19 pm

Eri ti ke te drejte, sepse eshte me te vertete nje shume qesharake dhe per me teper qe e ka emrin demshperblim… por te llogarisesh, ate shume per miliona e miliona perdorues qe jane i bie te jete nje goxha shume, dhe nuk ka rendesi se ne cilin nivel eshte kompania apo agjensia… demi eshte bere per te gjithe.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: