Zbuloni nese nje adrese nuk hapet vetem te ju apo eshte problem per te gjithe !

by Denisi

Gjithmone si konsumatore jemi ne kerkim te sherbimit , sa me cilesor te jete sherbimi aq me te kenaqur jemi , adresa  Down for everyone or just me sherben pikerisht per ate qe ju mendoni se duhet te sherbeje.  Kontrollon nese nje adrese interneti punon apo problemi eshte vetem i juaji qe nuk hapet.

eklipsi
Lidhja e internetit qe po perdor momentalisht eshte shume e ngadalte ndaj kete sherbim qe ofron faqja e mesiperme po e perdor vazhdimisht per te qene i sigurte qe blogu im eshte online dhe funksional.

eklipsi2
Faqe te tilla te thjeshta dhe qe ofrojne pikerisht ate qe ju kerkoni jane te mrekullueshme per mendimin tim.

Ju keshilloj ta perdorni sa here ta ndjeni te nevojshme.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: