Gjendja aktuale e Internetit

by Denisi

Gjendja e Internetit

Gjendja e Internetit

Trafiku në Internet po rritet me një shpejtësi të madhe, gati po dyfishohet çdo vit duke llogaritur të dhënat nga viti 1997.

Një video shumë interesante rreth gjëndjes aktuale të internetit është bërë nga Jesse Thomas. Me rritjen e rrjeteve sociale dhe adresave si YouTube të cilat ndajnë linke dhe bëjnë pjesë në jetën tonë të përditshme, Interneti i fuqizuar nga njerëzit po rritet dita dites. Disa nga këto të dhëna të rritjes do i shikoni në videon e mëposhtme:

– Facebook ka arritur afërsisht 160 miliardë shikime faqesh në muaj.
– YouTube shërben 1 miliard video në ditë tek shikuesit e tij.
– Përdoruesi mesatar i Internetit në Amerikë shikon rreth 182 video online në muaj.
– Përdoruesit e emailit në botë janë rreth 1.4 miliardë!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: