Fuqia e Facebook!

by Einar

Fuqia e Facebook

Fushata e bërë në Facebook për të kaluar vëndin e parë në klasifikimin e Britanisë së Madhe për hitet “single”, ka dhënë frytet e saj.

Kënga “Killing in the name” e “Rage Against the Machines” ka zënë vëndin e parë në klasifikimin e Krishtlindjes!

Arsyeja e arritjes së këtij suksesi ka qënë pikërisht një shfrytëzim inteligjent dhe optimal i nje “networku social” dhe ky është një shembull konkret i fuqisë së tyre.

(via: bbc)

axhiornim:Killing in the name” ka qënë debuti i RAtM në skenën muzikore, tani me anë të një fanpage në Facebook e sollën sërish në nr 1!

Po ju si i shfrytëzoni këta “social networks”?

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: