Fshihni programet ne ekzekutim

by Denisi

chameleonPër të gjith ju që në zyrë, shkollë ose në ambiente të tjera doni të rrini në kontakt me miqtë nëpërmjet MSN Skype etj. te shikoni profilin e tuaj në facebook myspace etj. të shikojne posten ose thjesht të lundroni ne internet, por nuk doni tju shohin të tjerët tani mund ta bëni. Falë Chameleon një programi fare të vogel ju mund të zhdukni dritaret qe keni në ekzekutim. Sapo ekzekutohet Chameleon shfaqet një ikone e vogel ne traybar-in ((është zona pranë orës)) tuaj po të klikojmë siper do te shfaqen të gjith programet që në moment janë në ekzekutim në mënyrë që të zgjidhni se cilin prej tyre doni të fshihni (mund ti zgjidhni dhe të gjithë), përveç kësaj mund të zgjidhni dhe nivelin e transparencës që deshironi vë mënyrë që njerzit qe janë larg monitorit vë mos arin ti dallojnë. Mund ti fshehim dhe menjëherë të gjithë programet që kemi vënë në listë me një komandë të vetme në tastierë mjafton të shtypim ctrl+win
Chameleon është falas dhe i disponueshëm vetëm për Windows por ka nevojë për .NET 2.0 Framework

downloadShkarko Chameleon

{ 2 comments… read them below or add one }

tiranacalling April 26, 2009 at 3:01 pm

Hm, kam qejf me e shkarku, ishalla seshte shume i komplikum.

Reply

Denisi April 26, 2009 at 3:27 pm

Programi është shumë i thjesht për tu përdorur mjafton ta instalosh dhe ta ekzekutosh. Normalisht si çdo program tjetër te mjaftojnë nja dy prova te thjeshta, pas dy tre ditësh gjithçka të bëhet automatike. Për çfarëdolloj problemi mund te na shkruash.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: