Facebook po rinovohet

by Denisi

facebook1Me i njohuri dhe me i përdoruri social network facebook po rinovohet. ne fakt nga neser 11 marsi do te ketë shume avantazhe për përdoruesit, facebook kërkon te rris reputacionin me shërbime shtese.
Edhe Facebook është i rinovueshëm, Disa zhvillime mund të bëjnë edhe më interesante shërbim më të përdorur në botë, me më shumë se 175 milionë përdorues të regjistruar në botë (statistikat thonë që një përdorues i Internetit në tre ka një profil ne facebook). Lajmi në fjalë kanë të bëjnë me limitin e miqve që çdo përdorues mund të ketë, deri tani është i kufizuar ne 5000 se shpejti do të jetë i pafund. Por jo vetëm kufiri, duket se dhe grafika do rinovohet edhe një herë, siç ndodhi më parë (në fillim ngriti shumë ankesa nga përdoruesit). Një tjetër ndryshim i madh është dhe streaming i informacioneve, në praktikë mund të shikojme në çast ndryshimet e operacioneve dhe kontaktet tone, pa pasur nevojë të rifreskoni e faqes manualisht (pa dyshim falë AJAX), mund ti shikojmë te gjitha ne kohe reale.

{ 1 comment… read it below or add one }

denis March 14, 2009 at 5:09 am

Mua me pelqente me shume versioni qe ishte tani nuk po orientohem dot ndoshta ka ndryshuar per mire po ngaqe isha mesuar me vendosjen e meparshme me duhet te shikoj mire faqen per te gjetur se ate çfare dua nuk me vjen me automatikisht.

Reply

Leave a Comment

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post: