Eksploro Universin

by Einar

Post image for Eksploro Universin

Të Eksplorosh Universin

Kategoritë përfshijnë Atomet, Kafshët, Ndërtesat, Malet, Planetët, Yjet, Retë (Pluhurin) Yjor, Galaksitë, Universin e vëzhgueshëm. Klikoni në imazhet e infografikut më poshtë dhe prisni të karikohet.

Lajmerim: Të luash me këtë infografik interaktiv krijuar nga Number Sleuth mund të rezultojë në ndjenja të thella modestie dhe parëndësie.

{ 1 comment… read it below or add one }

Rubin May 9, 2012 at 9:49 pm

Haha e vertete ndjenje parendesie.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: