E ardhmja e revistave, pjesa e II

by Einar

Publikuesit Bonnier & Berg, një kompani design-i nga Londra, kanë punuar kohët e fundit në një prototip të një reviste digjitale të quajtur Mag+. Puna e tyre është goxha interesante në formë dhe funksione.

Ky është një vazhdim në digjitalizimin e gazetave dhe revistave, herën e kaluar ju sollëm një koncept tjetër nga SportsIllustrated, tani e ka radhën Mag+.

Si ju duket ky koncept i ri?

{ 2 comments… read them below or add one }

Mandi December 19, 2009 at 11:02 am

Duket shume interesante. I vetmi problem eshte konkurrenca e drejtperdrejte me interetin. Nuk e di nese njerezit “e te ardhmes” do duan te jene aq selektiv sa te perzgjedhin nje reviste, te rregjistrohen ne te dhe ta lexojne ne nje mjet si ai ne video, apo do jene me pak perzgjedhes dhe do kerkojne informacion cfaredo ne internet.

Reply

Einar December 19, 2009 at 2:32 pm

Pershendetje Mandi,

Mendoj se do jete diçka paralele me internetin, siç eshte shperndarja e tanishme e informacionit.. Internet – Gazeta

Mendoj se e ardhmja do jete Internet – Gazeta (apo revista me ane te mjeteve digjitale).

Nuk e di por me duket se e ardhmja po leviz ne kete drejtim, ndoshta gabohem une dhe mund te jete nje “deshtim” por te tjere po investoje miliona, me sa duket kane besim te plote 🙂

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: