Download falas dhe pa limit nga Rapidshare dhe Megaupload

by Denisi

jdownloaderSa herë keni pritur për te marre një file nga Rapidshare ose Megaupload? shpesh dhe nganjëherë edhe më shumë se koha që ju duhej për ta shkarkuar filen. Tani mund të përdorni JDownloader për të shkarkuar dhe ju te merrni me diçka tjetër.
JDownloader është software open source krejtësisht i shkruar në Java, i cili bën me te shpejt shkarkimin ne Rapidshare, Megaupload etj. ky program mund të perdoret si për përdoruesit premium si për ata free.
Ndër karakteristikat kryesore gjejme aftësia për nxjerrjen e fileve nga arkivet e ndryshme krejtsisht automatike, për të ristartuar automatikisht routerin per të ndryshuar adresen ip (në qoftë se ju nuk jeni përdorues premium).
JDownloader është shumë i thjeshtë për tu përdorur: sapo futur një link RapidShare ose Megaupload programi do të mendojë vetë për të vënë në radhë dhe shkarkojë njeri pas tjetrit nuk do të ketë nevojë të qëndroni prane kompjuterit për të vene kodin
JDownloader është krejtësisht falas, standalone (nuk ka nevojë të jetë i instaluar në pc) shumë-gjuhësh dhe është kompatibël me sistemet operative Windows, Mac dhe Linux.

downloadMund ta shkarkoni JDownloader-in ketu

{ 4 comments… read them below or add one }

krenari April 22, 2009 at 6:55 pm

Shume faleminderit per kete ne vecanti si dhe per te gjitha guidat qe keni dhene. ju ndjek vazdimisht jam abonuar dhe te rss. vazdoni keshtu se jeni ne rrugen e duhur.

Reply

Einar April 22, 2009 at 8:29 pm

Krenari , faleminderit për komentin, na bëhet qejfi që të interesojnë postimet në blogun tonë, janë të mirëpritura edhe këshillat, nëse në ndonjë nga postimet mendon te japësh sugjerime janë të mirëpritura.

Gjithë të mirat.

Reply

ahmed May 6, 2009 at 3:32 pm

mirenjohje!

Reply

Einar May 7, 2009 at 1:23 pm

Pershendetje Ahmed, dhe faleminderit per komentin.

Reply

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: