wordpress

Shpejtesi

Shpejtesi

Kohët e fundit kemi dëgjuar lajme të ndryshme që Google do vendosë shpejtësinë e hapjes së faqes si një faktor në algoritmin e tij për renditjen në motorrin e kërkimit dhe gjithashtu në PageRank.

Fillimisht për të arritur këtë gje kërkova [lexo më shumë…]

buzeqeshje_eklipsi.gifNëse si platformë për faqen tuaj keni zgjedhur WordPress-in, përveç thjeshtësisë së tij, normalisht jeni familjarizuar dhe me plugin-ët, numri masiv i tyre është impresionues [lexo më shumë…]

Blogger apo WordPress

Blogger apo WordPress

Pyetjes se kush nga këto dy platforma është më e mirë i duhet dhënë një përgjigje e arsyetuar, pse Blogger apo pse WordPress, pra fillimisht mund të nisim me anët pozitive dhe negative për të dyja, dhe në fund mund të japim mendimin personal dhe pse jo dhe ca statistika [lexo më shumë…]

10 tema fantastike per WordPress, Free

WordPress ka një komunitet shumë të gjerë dhe pjestarët e këtij komuniteti kontribuojnë me themes të ndryshme falas për këtë platformë. E vetmja kërkesë e tyre është që të linkoni tek adresa e tyre dhe tu atribuoni krijimtarinë (kërkesë mëse e arsyshme). Nëse jeni në kërkim të një theme për blogun tuaj. Më poshtë kemi […]

Lexo artikullin e plotë →

WordPress-i pre i një Krimbi!

Sipas një posti të një themelusi të WordPress-it , Matt Mullenweg, është bërë e ditur se WordPress-i është bërë pre e një Krimbi (Worm)

Lexo artikullin e plotë →

Keshilla rreth SEO

PageRank i faqes tuaj, është një udhëzim për vizitorët të cilët e dinë “rëndësinë” e tij dhe tregon se çfarë mendon Google për blogun tuaj, pra për seriozitetin e tij, por kjo nuk është gjithçka

Lexo artikullin e plotë →

Sa te dedikuar jeni ne artikujt tuaj?

photo credit: Monica Arellano-Ongpin Artikulli i mëparshëm më bëri të mendoj rreth kujdesit që duhet përkushtuar në përgatitjen e tij. Një artikull i shkruar nga ju vetë, i cili nënkupton një eksperiencë tuajën,një njohuri, një lajm të rëndësishëm, apo për çfarëdo-lloj argumenti të bëhet fjalë duhet të ketë përkushtim në formulim

Lexo artikullin e plotë →