Te reja nga teknologjia

StoryFun – Nje projekt interesant nga Ardit Bajraktari

Thumbnail image for StoryFun – Nje projekt interesant nga Ardit Bajraktari

Ardit Bajraktari është krijuesi i aplikacionit StoryFun (Në Anglisht, duke qenë se i drejtohet tregut të gjerë botëror). Momentalisht ai është i punësuar full time tek yammer por gjate kohës së lirë, duke ndjekur pasionin e tij, ka krijuar aplikacionin në fjalë

Lexo artikullin e plotë →

Deshironi nje ftese per Google+? Lini nje koment!

Thumbnail image for Deshironi nje ftese per Google+? Lini nje koment!

Nëse dëshironi një ftesë për Google+ mund të lini një koment më poshtë tek ky artikull dhe do ju dërgoj një ftesë

Lexo artikullin e plotë →

Google ofron Google+! Tentativa e re e tij ne “Social”

Thumbnail image for Google ofron Google+! Tentativa e re e tij ne “Social”

Google me një deklaratë zyrtare ka dhënë lajmin për krijimin e fundit të tij, Google+. Lajmi është dhënë tek GoogleBlog.Blogspot.com

Lexo artikullin e plotë →

Shopping ne metro

Thumbnail image for Shopping ne metro

Kore e Jugut, Tesco ka krijuar një dyqan virtual në metro nga ku pasagjerët mund të blejnë produkte të ndryshme nga raftet virtuale të projektuara në mur

Lexo artikullin e plotë →

Kerkoni koncertet e artisteve te preferuar me Show Hopping

Thumbnail image for Kerkoni koncertet e artisteve te preferuar me Show Hopping

Koncepti që qëndron pas Show Hopping është i thjeshtë – vendosni një vendndodhje, një rreze për të kërkuar brënda saj dhe një listë të grupeve muzikore që ju interesojnë (ose selektoni Allow All)

Lexo artikullin e plotë →

Jasteku Glo – Teknologjia ne ndihme te njerezve

Thumbnail image for Jasteku Glo – Teknologjia ne ndihme te njerezve

Nëse je një nënpunës zyre apo një i fiksuar pas lojrave online apo internetit, mund të kalosh kohën më të madhe të orëve duke fiksuar një ekran, duke mos shijuar, prekur, nuhatur, pra duke mos përdour shumë nga senset e tua

Lexo artikullin e plotë →

Google Wallet – Portofoli ne celularin tuaj

Thumbnail image for Google Wallet – Portofoli ne celularin tuaj

Google Wallet është një aplikacion Android i cili transformon celularin në një portofol. Ruan në mënyrë virtuale versione të kartave të kreditit plastike në telefonin tuaj

Lexo artikullin e plotë →

Deshifrohet fluturimi i zogjve

SmartBird është rezultati i një projekti inovativ fluturimi. Cilësitë aerodinamike dhe lëvizshmëria ekstreme e tij janë risia që ky projekt sjell

Lexo artikullin e plotë →

Koncentrat Nga Interneti #2

Thumbnail image for Koncentrat Nga Interneti #2

Ky është një vazhdim i rubrikës Koncentrat Nga Interneti! Sot do ju prezantojmë me disa faqe të reja (besoj për shumicën nga ju) të cilat janë mjaft të nevojshme dhe besoj që do përmirësojnë sadopak qëndrimin/eksperiencën tuaj në internet

Lexo artikullin e plotë →

Si teknologjia vjen ne ndihme kunder katastrofave natyrore! Rasti konkret Termeti ne Japoni

Thumbnail image for Si teknologjia vjen ne ndihme kunder katastrofave natyrore! Rasti konkret Termeti ne Japoni

Ajo që teknologjia mund të bëjë është e mahnitshme! Nuk mendohet vetëm për fitimet por edhe për sensibilizimin e njerëzimit. Në duart e duhura ka një fuqi marramendëse. Rasti konkret është tërmeti i fundit në Japoni dhe gjigandi Google po kontribuon në mënyrën e tij, ashtu si në rastin e fundit

Lexo artikullin e plotë →