SEO

Post image for Google Real-Time Insight Finder

Në videon mëposhtë do vini re se si funksionon, dhe do mësoni edhe si ta përdorni, mundësia e re ofruar nga Google, Google’s Real-Time Insight Finder, vegël e cila ju ndihmon nëse dëshironi të keni informacione [lexo më shumë…]

Konkurrenca

Nëse hapni një biznes është e natyrshme që të tregoheni të kujdesshëm mbi konkurencën tuaj! Të shikoni se çfarë po bëjnë ata dhe të merrni hapat e duhur për të mos lejuar që ata të marrin copëza nga pjesa e tregut tuaj! E njëjta situatë është edhe me faqet dhe bizneset online, i njëjti princip [lexo më shumë…]

Google

Google

Nëse keni një adresë interneti, nëse jeni në kërkim të vizitorëve, nëse dëshironi të renditeni mirë në Google, atëhere duhet të mësoni si të përdorni Google Webamster Tools [lexo më shumë…]

Harte Html apo Xml? Google preferon harten Html…

Në një nga videot e Matt Cutts ku ai përgjigjej pyetjeve rreth SEO, ai ju përgjigj pyetjes, nëse është më mirë të ndërtosh një hartë të faqes (sitemap) në HTML apo në XML. Një hartë HTML, është një mënyrë e konsoliduar dhe e vjetër nga ku përdoruesit janë të aftë të gjejnë gjithçka (pak a […]

Lexo artikullin e plotë →