Interesante

Post image for Sapo keni blerë një smartphone të ri apo një tablet android? Lexoni këtë artikull për ta shfrytëzuar atë sa më mirë!

Sapo bleva një ________! Cfarë aplikacionesh duhet të shkarkoj?

Atëherë lexoni më poshtë…

Disa nga këto aplikacione mund të jenë të njohur nga shumë prej jush, disa jo. Ato që janë të famshëm nuk do kenë një përshkrim afër linkut të shkarkimit [lexo më shumë…]

Post image for 1 prilli 2013 në web

Ashtu si vitin e kaluar edhe kësaj radhe po ndjekim traditën e postimit të shakave më të bukura në web me rastin e ditës së, gënjeshtrave, 1 prillit.

E fillojmë me shakanë e Google: [lexo më shumë…]

Post image for Harta e Metalit

Heavy Metal (shpesh referuar thjesht si Metal) është një zhanër i muzikës rock që u zhvillua në fund të viteve 1960 dhe fillim të viteve 1970, kryesisht në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës [lexo më shumë…]

Qytetet Në Erresirë

Thumbnail image for Qytetet Në Erresirë

Kjo seri imazhesh “Qytetet Në Errësirë” krijuar nga Thierry Cohen është me të vërtetë nje krijim frymëzues. Jo vetëm sepse ai ka krijuar me saktësi portrete panoramike të qyteteve të mëdha pa asnjë lloj ndriçimi, por

Lexo artikullin e plotë →

Planeti Tokë – dokumentar

Thumbnail image for Planeti Tokë – dokumentar

Disa ditë pas publikimit të fotove/videos së planetit tokë në erresirë nga NASA, në përvjetorin e 40-të të fotografisë së famshme “Blue Marble” të Tokës marrë nga hapësira

Lexo artikullin e plotë →

Si krijohet një fjalëkryq?

Thumbnail image for Si krijohet një fjalëkryq?

Ishte një kohë kur fjalëkryqet, falë humoristëve tanë, u kthyen në fenomen shoqëror

Lexo artikullin e plotë →

Sa i madh është Universi me të vërtetë?

Thumbnail image for Sa i madh është Universi me të vërtetë?

Fillimisht, për të vendosur gjërat në perspektivë, mund ti hedhim një sy live planetit tonë, Tokës

Lexo artikullin e plotë →

Projekti i ri i Google Instituti Kulturor

Thumbnail image for Projekti i ri i Google Instituti Kulturor

Google vjen me një projekt të ri interesant të quajtur Instituti Kulturor. Ky projekt i Google na sjell në mendje programe si Encyclopedia Brittanica me përmbledhje të momenteve kulminante të historisë të servirura në mënyrë interesante dhe të lehtë për të lundruar

Lexo artikullin e plotë →

Historia e botës në një minutë

Thumbnail image for Historia e botës në një minutë

John D. Boswell, krijuesi i serisë remix Simfonia e Shkencës dhe Remixe për shpirtin vjen me një krijim të ri të tijin Historia e Botës Në Një Minutë

Lexo artikullin e plotë →

Tre ligjet e robotikës

Thumbnail image for Tre ligjet e robotikës

Dr Isaac Asimov përshkruan tre ligjet e robotikës. Ligji i parë: Një robot nuk mund të dëmtojë një qenie njerëzore, ose, nëpërmjet mosveprimit, të lejojë një qenie njerëzore të dëmtohet

Lexo artikullin e plotë →